Anläggningen

Jag håller till på Svabsholms Kungsgård belägen på vackra Österlen söder om Kivik.
Under våren och sommaren kommer vi regelbundet annordna tävlingar, pay and jumps och andra spännande aktiviteter.
Ta tillfället i akt att träna inför utomhussäsongen på vår stora utebana. Håll koll på hemsidan för nya datum.
www.svabesholm.se

Vem är jag?

Jag heter Isabella och är 27 år gammal. Sedan barnsben har jag varit omgiven av hästar och min tävlingskarriär började inom dressyrens ädla skola. Tillsammans med min dressyrponny Urban (e:Urbino) tävlade jag en hel del dressyr men även hoppning och fälttävlan. Fälttävlans och dressyrkarriären är nu lagd på hyllan och jag ägnar mig uteslutande åt hoppningen. Men tack vare mitt tidiga dressyrintresse inser jag vikten av god, noggrann ridning och vilken betydelse det har även inom hoppningen.
På stor häst har jag tävlat upp till 140 klasser i hoppning. Mestadels på min egna holländska import.
Jag håller träningar på en nybyggd modern anläggning utanför Kivik. Här finns tillgång till luftigt ridhus och stor utbana. Båda banorna håller hög kvalité när det kommer till underlag. Bevattning sker underifrån och erbjuder ett halkfritt, skonsamt och sviktande underlag för hästarna. Här finns gott om hindermaterial som används flitigt i träningarna. Jag har mångårig erfaranhet av undervisning och har tränat flertalet elever som haft inriktning specialidrott i skolan.
Är du intresserad av att träna för mig eller nyfiken på min träningsfilosofi? Kontakta mig via mail eller telefon. Kanske är du nyfiken att komma och kika på en träning? Glöm inte att kika in bloggen. Den kommer uppdateras allt eftersom. Här kommer du kunna hitta bra tips och övningar som utvecklar dig och din häst.

070-6083493/ [email protected]

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0